Суспільство (відео)

У Чернігові з’явилася частинка Голландії (Відео)

На новому спорткомплексі, що в районі ЗАЗу, завершується монтаж футбольного поля зі штучної трави.

Його розміри та якість покриття не мають аналогів на теренах Чернігівщини і відповідають найвищим вимогам ФІФА. Та й в Україні такі поля можна перелічити на пальцях однієї руки.

Власну інфраструктуру будує футбольний клуб ЮСБ. Роботи почалися ще минулого року. Наразі вклали газон і його засипають піском, а потім гумовою гранулою. Після цього можна буде грати.

Саме покриття з Голландії. На таких полях грають і тренуються провідні команди цієї країни. Виробник дає гарантію 7 років. На полі можна грати в будь-яку пору року.

— За підсумками випробувань, ця трава відповідає найвищим вимогам. На ній можна грати і взимку, якщо прибирати сніг, — Владислав Рязанов, керівник фірми-постачальника.

Члени клубу ЮСБ та й вся футбольна громадськість міста в очікуванні, коли зможуть грати на новому полі. Адже в Чернігові вже багато років немає якісних великих майданчиків, що гальмує розвиток футболу.  Орієнтовно нове поле буде готове у травні.

— Футболісти та тренери дуже чекають того часу, коли можна буде зіграти на новому полі. Для цього робимо все, —  Микола Синиця, спортивний директор ФК «ЮСБ».

Одночасно тривають й інші роботи в спорткомплексі. Добудовують адміністративно-господарчу будівлю. Цього року встановлять і невелику трибуну.

— Залишилось облицювати й утеплити. Всередині все готове. Там будуть роздягальні. Можна приймати турніри будь-якого рівня, — Микола Синиця, спортивний директор ФК «ЮСБ».

Будівництво спорткомплексу вестиметься в кілька етапів. Це перший спортивний об’єкт,  що зводять у Чернігові за останні 30 років.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button