Суспільство (відео)

У Чернігові збудували ще один стадіон (Відео)

Будівництво майданчика для проведення матчів із дворового футболу по вулиці Льотній, триває повним ходом.

«Досі цей проект знаходиться в стадії будівництва, ми вже сподіваємось на те, що найближчим часом його все-таки здадуть, і ми нарешті зможемо грати на полі європейського рівня», депутат Чернігівської міської ради (Наш Край) Богдан Ткаченко.

За ініціативи депутата Богдана Ткаченка були виділені кошти з міського бюджету – майже півтора мільйона гривень. Спортивний футбольний майданчик спрямований на розвиток спорту та популяризацію здорового способу життю серед населення.

«Ми хотіли, щоб було більше таких майданчиків у місті, будь-якого формату, не обов’язково дворовий футбол, може і міні-футбол. У будь-якому випадку, якщо ми хочемо бачити місто серед футбольних міст України, ми повинні ухвалювати рішення і, звісно, давати людям можливість грати на хороших полях із мінімальним рівнем травматизму»,депутат Чернігівської міської ради (Наш Край) Богдан Ткаченко.

Грати на спортивному майданчику зможуть юніори з дворового футболу, а також усі жителі міста, які захочуть гарно проводити своє дозвілля. Усе це буде безкоштовно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button