Суспільство (відео)

У Чернігові знімають кіно про любов із елементами детективних баталій (Відео)

У Чернігові повним ходом тривають зйомки чотирьохсерійного фільму з робочою назвою «Дім на холодному Ключі».

Знімальні групи працюють на локаціях біля залізничного вокзалу, на Красній площі та біля кінотеатру імені Щорса. Жанр фільму – мелодрама.

— Артисти Коняшкіна Марина, Павло Баршак, Влад Никитюк, Вікторія Скріська, Архангельська, Крижановськи і багато інших наших акторів в епізодах, — Тарас Дудар, режисер.

Стрічка про любовну історію, що тісно переплітається з детективними баталіями. Головна героїня – дівчина з дитячого притулку, яка ніколи не бачила своїх батьків.

Через тридцять років її знаходить мама і просить приїхати до неї в інше місто. Дівчина погоджується. І далі розпочинається найцікавіше. Але нехай залишається інтрига.

Режисер фільму Тарас Дудар розповів нам, чому обрав саме Чернігів, на яку вікову категорію розрахований цей фільм.

— Тому що це прекрасне місто. Ну, якщо ви звернете увагу, група вся молода, і ми сподіваємося, що, ну я найстарший, але сподіваємося, що нас будуть дивитися всі, бо хоч би про що ми говорили, ми говоримо про любов, тема вічна, зрозуміла і дорослим, і всім, і всім, і всім. Хочемо, щоб всі сміялися і плакали разом із нами, — Тарас Дудар, режисер.

Робочий процес зйомок відбувається доволі активно, побачити цей фільм можна буде зовсім скоро:

— На початку жовтня, я сподіваюсь, ми всі зрадіємо і побачимо чудо-фільм «Дім на холодному Ключі, — Тарас Дудар, режисер.

До речі, у фільмі можна буде побачити не лише чернігівські пейзажі, а й, власне, чернігівців, адже в масовці було задіяно чимало жителів міста. Прем’єра серіалу «Дім на холодному Ключі» відбудеться на телеканалі «Україна» вже цієї осені.

Ще статті по темі

Back to top button