Суспільство (відео)

У мерії Чернігова на новорічні свята готові обійнятися із критиками (Відео)

На обличчі керівника управління культури міської ради Олександра Шевчука помітне хвилювання. Його постійно відволікають телефонні дзвінки.

На носі старт новорічно-різдвяного марафону, який відкриватиме сам міський голова.

Вперше новорічно-різдвяні святавідкриватимуть не на Красній площі, а у сквері Богдана Хмельницького. Чиновники пояснюють це тим, що його реконструювали, і тепер там не соромно проводити святкові заходи. І мер не впливав на таке рішення.

«Він цікавий у Новорічну ніч і буде себе гарно представляти. Символічно біля П’ятницької церкви з’явиться Миколай», — начальник управління культури Олександр Шевчук.

Родзинкою свят у центрі міста стане новий концепт казкового містечка. Стартують урочистості 19 грудня за участі перших осіб міста й області. Вперше запросять талановитих фігуристів зі складу збірної України. У мерії готові вислухати критичні зауваження і навіть опинитися з опонентами в дружніх обіймах.

«Якщо буде раціональне, цікаве чи просто критика, то поспівчуваємо, обіймемося з такою людиною. Маємо знайти серединку, мітель, як кажуть німці», — начальник управління культури Олександр Шевчук.

З 19 грудня по 14 січня ледь не кожного дня у центрі міста святкуватимуть. Буде фольклорний фестиваль «Коза», дитяча програма і парк розваг. З усіма заходами можна ознайомитися на сайті міської ради.

Журналіст Юрій Михуля

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button