Суспільство (відео)

У Міноборони не відреагували на скандал із п’яними резервістами у Гончарівському (Відео)

Резервісти, що прибули до першої танкової бригади до Гончарівського на 10-денні навчальні збори, так і не дочекалися самих навчань.

Багатьох із них відправили по домівках після 12-годинного чекання під воротами військової частини.

Деякі в очікуванні понапивалися і вчинили бійку.

Скандальне відео напередодні оприлюднив волонтер Роман Синіцин. «Їх о 6-й ранку привезли під паркан полігона і далі ніхто не пустив. Перший день навчань резервісти вчаться сидіти під парканом полігона і чекати», — написав волонтер.

У Міністерстві оборони жодним чином не відреагували на інцидент. У регіональному медіацентрі Міноборони повідомили, що до приймального пункту прибуло майже 2 000 військовозобов’язаних, із яких, відповідно до плану проведення та специфіки службової діяльності бригади, було відібрано 1 100 спеціалістів.

«Гвардійці, яких викликали на збори, прибули вчасно та в повному складі. І на сьогодні запланований захід відбувається згідно з планом і без зриву», — повідомив командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Олександр Локота.

Волонтери ж констатують той факт, що в Гончарівському не були готові до такої кількості резервістів, тому багатьох відправили назад. І сподіваються, що винні у цьому неприємному інциденті будуть покарані.

Відео Роман Сініцин

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button