Суспільство (відео)

У Носівській ОТГ готують до відкриття безкоштовний хокейний майданчик (Відео)

Носівська об’єднана територіальна громада до Нового року своїм мешканцям готує особливий подарунок – нове хокейне поле. Для офіційного відкриття льодового майданчика не вистачає лише морозу.

«На сьогодні немає можливості його запустити, бо нема морозу. Мороз тільки буде, одразу каток запускається», — говорить директор Носівської ДЮСШ Микола Тертишник.

Великий хокейний майданчик у Носівці будували з весни. Спочатку він був таким, тоді таким і перед першим снігом ось таким. Депутати міської ради на чолі з головою громади Володимиром Ігнатченком не пропустили жодного суботника і допомагали впорядковувати територію.

«Усе, що ви зараз тут бачите, його не було. Тут був чистий майданчик і все робилося з нуля – бортики, встановлення стовпів. Тут був рівний майданчик, і на ньому все зроблено. Десь тисяч вісім пішло на цей майданчик», — відзначає директор Носівської ДЮСШ Микола Тертишник.

На будівництво цього хокейного поля депутат Носівської міськради Катерина Ландар виграла 50 тисяч гривень на конкурсі від благодійного фонду «Наш край». Близько 30 тисяч гривень, яких не вистачало, виділили з бюджету громади. Володимир Ігнатченко запевняє, що льодовий майданчик працюватиме безкоштовно. Він і сам гратиме в хокей.

«Ковзанка буде використовуватися не лише як ковзанка, а й як хокейний майданчик. Усе буде на безоплатній основі. Я сам у молодості займався цим видом спорту, а тому буду брати активну участь у цьому виді спорту», — зазначає голова Носівської ОТГ Володимир Ігнатченко.

Такою спортивною новобудовою не може похвалитися жодна з чернігівських ОТГ. Носівська існує лише рік, та вже має такі спортивні цікавинки. Ініціатива побудувати ковзанку в Носівці належить голові місцевої спілки хокеїстів Сергію Колеснику. Колись спортсмени грали у хокей на ставку, коли громада стала спроможною, змогли дозволити собі льодове поле. Тепер у Носівці з нетерпінням чекають справжньої зими.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Михайло Пронін

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

 

 

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button