Суспільство (відео)

У Пенсійному фонді панує спортивний дух (Відео)

23 червня до Дня державного службовця відбулась третя Спартакіада серед працівників Пенсійного фонду України в Чернігівській області. Позмагатися в різних спортивних іграх приїхали представники десяти районів Чернігівщини.

Спартакіада передбачала такі види спорту: міні-футбол, теніс, волейбол, шашки, дартс тощо. Все це відбувалось на території лижної бази.

«Призи – це грамоти, кубки. Кубки за перші місця з кожного виду змагань, загальнокомандні кубки та веселий настрій», — розповів голова Чернігівської організації спортивного товариства України Віталій Довбах.

«На мій погляд, цей захід дає дуже багато. Крім роботи, люди повинні вміти відпочивати. А спорт – це те, що треба для хорошого відпочинку, для спілкування», — відмітив начальник Головного управління Пенсійного фонду Чернігівської області Юрій Юрченко.

Учасники змагань діляться своїми враженнями, адже такий захід дає можливість не тільки позмагатися, а й поспілкуватися з колегами.

«Особисто я у волейболі, але практично всі види спорту представляє управління Пенсійного фонду я вітаю всіх колег зі святом, бажаю натхнення і теж провести гарно день».

«Знайомі обличчя, всі працівники нашої області тут, дуже рада з ними поспілкуватися».

Після закінчення спартакіади переможців нагороджуватимуть кубками, а також усіх учасників пригощатимуть польовою кашею.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button