Суспільство (відео)

Ультиматум від «Азова»: екстремальний спорт залишився без музики (Відео)

Феєричні змагання зі сноубордингу  цими вихідними пройшли на Королівській гірці в Ялівщині.  Для Чернігова який є колискою багатьох спортсменів із зимових видів спорту, сноуборд є новинкою, яка активно набирає популярності.  Під завісу зими ентузіасти цього виду спорту показали свої вміння і силу духу.

«Сноу-Фест це фестиваль зимовий любителів зимового екстриму. Буде фрістайл і джибінг, тобто зкочування по трубі», — організатор «Сноу-Фесту» Віталій Гулін.

Повноцінно заявлений Сноу-Фест до кінця не відбувся через відсутність музичної підтримки. За словами організаторів заходу прямісінько перед змаганнями до них прийшли представники обєднання «Азов» і в ультимативній формі заборонили вмикати музику через річницю трагічних подій на Майдані.

«На жаль прийшов загін «Азов» і заборонив музику в зв’язку з памятью «Небесній Сотні», хоч сьогодні, 19-те лютого, а офіційно пам’ять «Небесній Сотні» 20-го числа.  Якби з погрозою сказали, що краще цього не робити», — організатор «Сноу-Фесту» Віталій Гулін.

Попри це атмосфера на заході була святковою і спортивною. Присутні насолоджувались акробатичним фрістайлом і слаломами, які виписували наші екстремали. Приємно що в Чернігові є ентузіасти які фактично з нуля, самотужки намагаються організовувати олімпійські види спорту.

«Так я будував сноупарк цей з друзями. Це ми працювали все літо, а так він вже років девять будується», — співорганізатор заходу, сноубордист Сергій Луцишин.

Будемо надіятись, що чернігівські аматори  в недалекому майбутньому  зможуть претендувати  на місця в Олімпійській збірній України зі сноубордингу адже з екстрім-спусками  і натхненням у наших земляків все в порядку.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Виталию Гулину и Сергею Луцишину РЕСПЕКТ!!! Побольше бы было в Чернигове таких людей, тогда поменьше бы было азова……..

Back to top button