Суспільство (відео)

Єврейське свято: 20 років благодійному фонду (Відео)

Із нагоди дня народження благодійного єврейського фонду «Хесед Естер» у філармонійному центрі зібралося чимало людей. Саме ця організація впроваджує допомогу євреям Чернігівщини, постраждалим у результаті холокосту та геноциду єврейського народу. Сьогодні БЄФ «Хесед Естер» святкує 20 років від створення організації.

«Єврейська благодійність має багатовікову історію, і те, що ми зараз робимо – це продовження традиції єврейського народу. І за ті 20 років, що проіснував наш хесед, ми відкрили нові програми, ми надаємо велику соціальну допомогу», — директор БЄФ «Хесед Естер» Ірина Липкіна.

«Я дійсно стояв біля витоків створення цієї чудової організації. І це, звісно, велика  радість, що цей хесед, створений 20 років тому, досі високо несе те знамено, яке ви отримали. Я бажаю подальших успіхів у вашій важливій благородній роботі», — представник американського розподільного комітету «Джоїнт» Борис Забарко.

У залі філармонійного центру немає жодного вільного місця. Протягом 20 років «Хесед Естер» допоміг тисячам людей. І наразі їхні оплески і блиск в очах – найвища міра вдячності для працівників фонду. (снх 0221- Значний внесок добрих справ у життя чернігівців відзначив подяками і нагородами чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. У святковому концерті ювілярів вітали творчі колективи міста.

«Для мене особисто співпраця з єврейською общиною має дуже давню традицію. Я завжди вдячний своїм євреям-вчителям, які вкладали в мене душу і серце в роки мого становлення. Я стільки буду жити, скільки буду все робити для того, щоб всі культури всіх народів в Україні мали безперешкодні умови для свого розвитку», — заслужений діяч мистецтв України Олег Васюта.

Немає жодних сумнівів, що добрі справи ніколи не залишаються непоміченими і завжди записуються десь зверху в книгу життя кожного. Тож долучаємося до привітань і бажаємо БЄФ «Хесед Естер» наснаги і терпіння в їхній благородній справі.

Ще статті по темі

Back to top button