Суспільство (відео)

Вампіри серед нас (Відео)

Енергетичний вампіризм – паралель між містикою і реальністю.

Про те, хто і як живиться нашою з вами енергією, розказує практикуючий психолог Тетяна Глюк.

— Людина – це не тільки енергетична оболонка, а й енерго-інформаційна система. Якщо тілу потрібна їжа, то енергетичній оболонці потрібна енергія.  Людей, які використовують біологічну енергію інших людей, називають енергетичними вампірами.

Їх можна поділити на дві групи – ті, хто випадково стає вампіром (Одні люди свідомо «харчуються» чужою енергією, інші роблять це несвідомо).

Поспілкувавшись з іншими, їм стає легше – енергія прибула, в інших її поменшало. Другі – ті, хто свідомо «харчується» енергією.  Ознак енергетичного вампіризму може бути кілька.

По-перше, (Енергетичні вампіри створюють конфліктну нервову ситуацію) вони створюють ситуацію нестабільності – конфлікти, сварки. Їм важливо вивести вас із рівноваги. Тільки тоді вони зможуть харчуватись енергією.

Вампіри енергетичні люблять тактильний контакт (Енергетичному вампіру важливо доторкнутися до «жертви»). Тобто їм треба доторкнутися до своєї жертви. Також це можуть бути люди, які люблять довгі розмови ні про що (Довгі беззмістовні розмови характерні для енергетичного вампіризму).

Коли ви вже втомилися, але не можете цього зупинити. Далі. Це люди, які постійно скаржаться й люблять обговорювати всілякі критичні ситуації. (Для енергетичних вампірів характерно постійно скаржитися та викликати жалість)  Вони смакують подробиці, і ви вже втягуєтесь у це негативне інформаційне поле.

Як цьому протистояти? Найголовніше правило – не дозволяти вампіру вивести вас на негативні емоції. (Не дозволяйте виводити себе на негативні емоції)  Якщо ви спокійні і врівноважені – ніколи енергія від вас не піде.

Яку ще можна дати пораду? Не впускайте в себе жалість. (Не впускайте в себе надмірні співчуття і жалість) Людина пожалілась, іде від вас, їй краще, а у вас вже немає сил.

Якщо ви постійно взаємодієте з енергетичним вампіром – вас можуть чекати хвороби, поганий сон, втомлюваність, депресії. (Спілкуйтеся з позитивними людьми) Більше спілкуйтесь із позитивними людьми, тоді жоден енергетичний вампіризм вам не страшний.

Ще статті по темі

Back to top button