Суспільство (відео)

«Вхідчини» для торгівлі в підземці біля «України»: конфлікт у міській раді (Відео)

Чернігівський активіст Олександр Гашпар сьогодні, 28 лютого, під час засідання сесії міськради звинуватив директора КП «Паркування і ринок» Миколу Гоголя у збиранні «вхідчини» для торгівлі в підземному переході, що біля готелю «Україна».

«Ви і працівник вашого підприємства вимагали гроші за те, щоб там торгувати. Не хочете – ми знайдемо інших. Не маєте права укладати договори оренди. – Сядьте. – А чому ви мені наказуєте? – Я вам не наказую. Не треба казати неправду», — Олександр Гашпар звинуватив директора КП «Паркування і ринок» Миколу Гоголя у збиранні «вхідчини» для торгівлі в переході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стінах сесійної зали розпочалося тарифне віче

«Я представляю інтереси колишніх орендарів у підземному переході біля готелю «Україна». Були в них кіоски. Це організація «Крішни» і підприємець, який торгував засобами широкого вжитку. Нещодавно підприємців скликали на збори в приміщенні «Паркування і ринок», де розповідали, що комунальне підприємство планує там встановити бутики. Але є умова. Це сплата вхідного внеску. Так звана заставна вартість. Яка в багатьох випадках залишається у власності орендодавця і не повертається підприємцю. Це такий хороший бізнес», — Олександр Гашпар, громадський активіст.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. царьок всея Чернигова….холопы провласные шерстят, а бояре при власти пояса теребят…

Back to top button