Суспільство (відео)

Бандитське «ноу-хау»: викрадення авто із салону за винагороду (Відео)

У чернігівському Тойота-центрі просто із салону викрали дорогий автомобіль. Зранку, приблизно о 10-й, начальник відділу продажів не дорахувався одного ленд крузера. Чорний джип із потужним мотором і без номерних знаків дивним чином зник із салону. Про це одразу повідомили в поліцію.

У самому автосалоні розпачу через втрату не помічаємо. Біля самих воріт нас зустрічає охоронець. Каже, «Ленд крузер» просто виїхав на тест-драйв.

«Немає нічого, ніхто нічого не вкрав, просто взяли покататися. Закривай контору всю», — охоронець.

Контору закрити не встигли, знімати заборонили. Та історію зниклого джипу таки спростовують.

«Зовсім не чули цього, якщо чесно. Не знаю, звідки ці вигадки взялися», — менеджер.

Така позиція представників салону прогнозована, каже експерт. Це загальновживана схема, що в Україні працює вже три роки. В Чернігові ж застосували вперше.

«Фактично машина зникла, а вони нічого не коментують. Це означає, що вони викупили свою машину назад. Щойно посилилася ситуація в країні, ця схема доволі розповсюджена. Машину викрало якесь угрупування, а потім за деякий час машину попросили повернути. Це 99 % так і було. Якщо вони не хочуть коментувати і жодних нюансів немає в кримінальному провадженні», — адвокат Сергій Костиря.

Експерти кажуть, ціна такого ленд крузера перевищує півтора мільйона гривень. У поліції переконують, що в Чернігові такого ще не було. А відтак, одразу після повідомлення на гарячу лінію «102» поліцейські оголосили план «Перехват». Хоч із салону машину вигнали з пустим баком, адже для транспортування там залишають не більше п’яти літрів бензину. На такому далеко не заїдеш.

Ще статті по темі

Back to top button