Суспільство (відео)

Відрізана трибуна і «віджатий» у поліції стенд: «перли» ранкової наради в мерії (Відео)

Емоційною та багатою на критику виявилася ранкова нарада в Чернігівській міській раді. Можливо, емоцій додавав саме той факт, що нарада розпочалася не о 8-й ранку, як зазвичай, а о 7-й.

З самого початку в муніципалітеті заслухали виправдання з приводу миття машини директорки чернігівського садочка № 50 Олени Безверхої. Скандал на весь Чернігів трапився через фото, яке опублікували в Інтернеті.

Утім, жінка заявила, що її машину мили не підопічні, а вона сама з рідною сестрою.

У «подарунок» від мера жінка отримала усну догану та заочне звільнення в разі, якщо вона сказала неправду.

Потім пристрасті розгорілися навколо начальника «ЖЕКу-13» Володимира Прищепи. Мер вилаяв його за неприбрані від сміття вулиці Кошового та Козацьку.

— Що ви знову брешете мені? У вас стільки куч, що ви хоч за тиждень вивезіть. Сьогодні і завтра у вас є час, а в середу відповісте. Мені не треба ваших розмов. Що ви мені хочете розповісти? Куц, ти хочеш мені щось розповісти? Мовчки сидіть, — Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова.

Також Владислав Атрошенко на нараді дав кілька «специфічних» доручень. По-перше, мер наказав підрізати на 20 сантиметрів трибуну для промовців.

— Доповідачу незручно. Найкраще Лисенко, її за трибуною не видно, — Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова.

Мер озвучив ще одну доволі дивну ідею.

— Я узгодив це питання з Альохіним. Стенд «Їх розшукує міліція» треба прибрати. Викопайте його. Він там не до ладу, — Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова.

Йдеться про стенд біля Чернігівського міськвідділу поліції. На місці стенду, можливо, посадять якісь дерева.

Ще статті по темі

Back to top button