Суспільство (відео)

«Війна на Мирній»: у Бахмачі підрядник-злочинець тримає в «газовому полоні» цілу вулицю (Відео)

Хотіли отримати воду, але втратили газ. На вулиці Мирній у Бахмачі розпочалася справжня війна. Вже 19-ий день люди не отримують блакитного палива і готові до радикальних дій.

«З 15 вересня 2016 року відключено у зв’язку із поривом. Даний інцидент стався не з нашої вини. Ми пенсіонери являємося ретельними платниками за користування газом, але без суду і слідства вимагають 10 тисяч гривень, щоб підключити газ. Працював трактор і задів цю трубу. Був порив газу. Трактор підряника. Під час земельних робіт для того щоб провести воду», — обурюється жителька вулиці Мирної Інна Решетнікова.

Безпосереднім винуватцем пориву газової труби є одіозний підприємець з Таталаївки Олександр Черниш. Адже саме він є підрядчиком робіт по проведенню водогону на вулиці Мирній. Чоловік попри явну вину з свого боку не бажає оплачувати витрати газу.

Бізнесмен вважає, що газівники завищили суму збитків. Більше того, Олександр Черниш намагається свою вину перекласти на «Чернігівгаз», мовляв, це вони винні у всіх гріхах, адже не надали свого представника, який би мав показати підряднику, де проходять газові труби.

Через таке халатне відношення підрядника до своєї роботи, жертвами «газового геноциду» стали звичайні люди. Допоки Олександр Черниш не оплатить свої «косяки», «Чернігівгаз» не пустить «блакитне паливо» до людських осель.

Парадокс, але від перетягування канатів між безвідповідальним підрядником і газівниками страждають звичайні люди. І не дивно, що вони починають вдаватися до таких радикальних дій як перекриття дороги.

Окремої уваги в цій ганебній ситуації заслуговує персона Олександра Черниша – виявляється органи прокуратури проти нього вже відкрили кримінальне провадження. І все за аналогічні факти халатності, безвідповідальності, виконання робіт без проектно-кошторисної документації, «дерибан» державних коштів. Виникає логічне запитання – чому правоохоронці вкотре допускають горе-підрянику творити такі справи?

Ще статті по темі

Back to top button