Суспільство (відео)

Військові чернігівського гарнізону одягнули футболки та шорти (Відео)

Бути фізично та психологічно стійким – важливий фактор для військових і співробітників силових структур. Тому спортивні змагання неабияк допомагають їм у цьому.

Чернігівський гарнізон уже вкотре проводить турнір. Цього разу з футболу. Найбільш масового та популярного серед військових. Люб’язно прийняв команди стадіон імені Гагаріна.

Взяти участь у турнірі зголосилися 7 команд. Кожна прагне виграти, або ж принаймні потрапити в призери. Військові кажуть, що, попри складнощі служби, знаходять час для активного відпочинку.

— Це рейтинг начальника, підлеглих. Спорт є спорт, але перемагає сильніший, — Руслан Карпінський, начальник із фізичної підготовки ОК «Північ».

— Рік тому були третіми, потім другими. Зараз буде важко, але до першої трійки потрапити хотілося б, — Ростислав Феніч, гравець команди ДНВЦ.

Чернігівський гарнізон і спортивне товариство «Україна» спільно проводять змагання серед військових і силовиків. Так увійшли в азарт, що тепер планують збільшити кількість турнірів і видів спорту. Усі розуміють, наскільки це важливо.

—  Розуміємо, для чого потрібне змагання. У них беруть участь переважно учасники АТО. Тут вони на свіжому повітрі, в хорошій компанії, ще й отримують результат. Із позитивними емоціями продовжують свої робочі будні, — Андрій Кужельний, голова обласної організації ФСТ «Україна».

Уже за кілька днів після футбольного турніру на військових очікують нові випробування. У Гончарівському на полігоні проведуть змагання з літнього біатлону.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button