Суспільство (відео)

Військовий-контрактник у Чернігові зробив останній крок у житті (Відео)

У неділю зранку з даху 5-поверхівки по проспекту Миру, 82 впав військовий. У хлопця не було шансів вижити. Загинув миттєво, розбивши голову. Слідчі на горищі будинку знайшли особисті речі військового. Він сам із Полтави. Служив у Гончарівському водієм.

Важливим речовим доказом, який може пролити світло на цю трагедію, може стати договір із ломбарду. Військовий напередодні заклав там свій дорогий телефон. У поліції припускають, що хлопець мав фінансові проблеми.

«Були знайдені документи. Це військовий однієї з частин. Знайдені особисті речі, гроші. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статею «Доведення до самогубства»,прес-офіцер міського відділу поліції   Наталія Човпило.

Як свідчить статистика, саме фінансові проблеми штовхають багатьох людей на самогубства. Психологи стверджують, що люди просто не знаходять виходу зі складної життєвої ситуації.

«У людей не вистачає коштів. Вони заходять у глухий кут і не бачать вирішення таких проблем. Більша частина самогубців має проблеми з кредитами, з фінансами»,психолог УДСНС в області Олександр Панченко.

У Збройних силах підтвердили інформацію про загибель свого бійця. Розслідуванням справи займатимуться чернігівські поліцейські.

Ще статті по темі

Back to top button