Суспільство (відео)

Виконком наблизив мрію жителів Шерстянки (Відео)

Перше засідання в 2018 році виконавчого комітету Чернігівської міської ради виявилось одним із найшвидших. На розгляд винесли 14 питань, які здебільшого були технічними. Тож уже за 40 хвилин засідання було завершене. Найважливішим питанням стало будівництво автомобільної дороги з вулиці Івана Мазепи до мікрорайону Шерстянка.

«За результатами проведених громадських слухань було прийнято рішення схвалити будівництво автомобільної дороги. Відповідно до пункту 5.5 положення про громадські слухання в Чернігові, рішення цих слухань розглядаються на найближчому засіданні виконавчого комітету», — начальник управління ЖКГ Ярослав Куц.

Позитивне рішення прийняли швидко та одноголосно. Орієнтовна вартість проекту становитиме близько 65 мільйонів гривень. Згідно з проектом, дорога розрахована на дві смуги руху загальною протяжністю майже 2 кілометри.

Вона проходитиме по наявній дорозі з твердим покриттям завдовжки 591 м уздовж території ТОВ «Чернігіввовна», ТОВ «ІРБІС ЛТД»  та ТОВ ТПК «Північ» і виходить на паркову алею, що з’єднує ул.. Самоквасова та ул.. Текстильників.

Про нову дорогу мешканці Шерстянки мріють уже багато років, адже зараз вони змушені добиратися додому в об’їзд, а це зайві 6 кілометрів. Та чи стане це реальністю, тепер залежить від депутатів міської ради, які повинні підтримати рішення на найближчій січневій сесії.

Журналіст Марина Шолох

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button