Суспільство (відео)

Віктор Бистров керуватиме міською федерацією футболу (Відео)

У чернігівській міській федерації футболу повністю оновилося керівництво.

Все пройшло без скандалів, на відміну від виборів в обласній федерації.

Станіслав Віхров вирішив скласти свої повноваження і поступитися дорогою молодшим. Йому подякували за багаторічну роботу.

— Я ініціював проведення цієї конференції. Так склалися обставини в моєму житті. Я вам усім вдячний за допомогу та підтримку, — сказав Станіслав Віхров, екс-голова міської федерації футболу.

Він вирішив запропонувати футбольній громадськості як наступника людину, яка хоча і не грала професійно у футбол, та є палким вболівальником. Секретар міської ради Віктор Бистров знає про футбольні проблеми Чернігова.

Делегати конференції підтримали його кандидатуру. І сподіваються на зміни на краще. Зокрема, на оновлення стадіонів та майданчиків.

— Завдання на цей рік і наступні роки – збільшувати кількість майданчиків. Повинен з’явитися новий міський стадіон «Локомотив». У нас запитання: з чого починати ? Або ж із трибун і приміщень, або ж із футбольного поля, щоб могли грати, — поділився планами Віктор Бистров, голова міської федерації футболу.

Новому голові федерації обрали двох заступників Павла Боброва та Олександра Стецька. Також до складу федерації влили свіжу кров – активну молодь, що розвиває в Чернігові футбол.

Ще статті по темі

Back to top button