Суспільство (відео)

Віктор Бистров привіз свято у дитячий садок № 4 (Відео)

Дбати про людей – священний обов’язок влади.

Дбати щоденно, а особливо людям приємно відчувати турботу в свята. Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш Край» Віктор Бистров піклується про своїх виборців, і напередодні Нового року завітав до дитячого садка № 4. Він приїхав не з порожніми руками – дітлахи отримали солодкі новорічні подарунки.

— Для цього дитячого садочка, як і для багатьох інших, ми робимо дуже багато. Я зобов’язаний займатися своїм округом, адже люди мені це довірили, вони мене обрали. З Новим роком ми повинні вітати не тільки діточок, а ще й працівників нашої бюджетної сфери – вчителів, медиків і технічний персонал, тому що вони отримують найменшу заробітну плату, — Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

До речі, святкові подарунки отримали не лише дітки, а й персонал садочка. Існує золоте правило – проблеми вирішуються тоді, коли ними займаються щиросердно. Саме так характеризує Віктора Бистрова колектив дитячого садка № 4.

— Віктор Едуардович Бистров – це така людина, яка ніколи нас не залишала і після виборів. Він завжди опікувався нашим закладом – тюлі сто метрів, постільна білизна… Будуть придбані меблі в кабінет психолога, — Олена Луговська, завідувач ДНЗ № 4.

— Я хотіла б подякувати Віктору Едуардовичу. Я опікун дитини-інваліда, і він мені вже два роки поспіль надає матеріальну допомогу, — Леся Дайнеко, вихователь ДНЗ № 4.

— Допомагає нам, давно знайомі. Дуже вдячні йому, — працівник ДНЗ № 4.

— Так, я також отримувала допомогу у зв’язку з захворюванням на цукровий діабет. Так що дуже доречна була допомога, — працівник ДНЗ №4.

Якби кожен депутат нашого міста виконував хоча б частину своїх обіцянок і без сорому міг би дивитися в очі своїм виборцям, то наша чернігівська громада завжди мала б віру в зміни на краще й відчувала б, що вони не забуті в ці тяжкі часи.

Ще статті по темі

Back to top button