Суспільство (відео)

Воїни АТО Чернігова згуртувались проти перевізників (Відео)

У Чернігові та ще 8 містах України пройшла акція на підтримку бійців АТО.

Активісти громадських організацій та учасники бойових дій роздають і розклеюють пам’ятки учаснику бойових дій щодо пільгових перевезень.

Організатори мають на меті привернути увагу суспільства до проблем із пільговими перевезеннями наших військових, які перебували в зоні АТО і мають право на безкоштовний пільговий проїзд усіма видами автобусного,  залізничного та водного транспорту. Активісти просять повідомляти про факти відмови перевізниками в безоплатному проїзді на лінію «102», щоб зафіксувати порушення.

— Люди хочуть відстояти свої інтереси. Учасники АТО повинні знати, що, відповідно до закону, вони мають право безкоштовного проїзду в будь-якому виді транспорту. Треба мати посвідчення. Не давайте собою маніпулювати. У Чернігові не всі перевізники хочуть перевозити, згодні везти по 2-3 учасники АТО.

У цій пам’ятці є все, як діяти, якщо вас не хочуть везти. Треба зафіксувати порушення, яке передадуть до контролюючих органів. Така акція підніме бойовий дух бійців, впевненість у собі, вони відчують плече товариша, — говорить Альберт Черешко, голова ГО «Спілка воїнів АТО Чернігівщини».

Ще статті по темі

Back to top button