Суспільство (відео)

«Я не брав участь у Майдані»: Атрошенко зробив патріотичну заяву (Відео)

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на ранковій нараді, що по вівторках проходить у міській раді, зробив патріотичну заяву – в Революції Гідності він участі не брав.

Про це міський голова сказав після хвилини мовчання за Дмитром Сисковим, який загинув 12 лютого в зоні проведення АТО. Аби виправдати смерті наших земляків, Владислав Атрошенко порадив сплачувати чесно податки до бюджету, а також берегти майно громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко хоче благословляти молодят на щасливий шлюб

«Я як міський голова не брав участі в Революції Гідності на Майдані, але вважаю своїм обов’язком зробити все, що залежить від мене і від нас, як від однієї команди, щоб ці смерті не були даремними. А для цього все, що від нас залежить, тут, у Чернігові, ми повинні робити з усвідомленням нашої відповідальності, і робити все можливе, щоб виправдати ці жертви.

Якщо ми не будемо сплачувати податків, якщо ми не будемо дбати за те майно, яке є у місті, і комунальне майно, якщо ми не будемо викладатися на, своїх робочих місцях, то оці жертви не матимуть сенсу жодного. Оце вже є наша з вами відповідальність», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Да, в революции не участвовал…, а её плодами скористался по полной программе… «Ни одна власть не стоит и капли человеческой крови!».

  2. «Я як міський голова не брав участі в Революції Гідності на Майдані» Дадействительно не брал, потому что тогда не был мером а был нардепом партии регионов и дарил Януковичу золотой батон

  3. Пацан дає- а голосував хто проти людей на майдані.

Back to top button