Суспільство (відео)

Як чернігівці відзначають День святого Валентина (Відео)

«Закохані всього світу сьогодні святкують День святого Валентина. Особливо це свято полюбляє молодь, щоправда, не пасе задніх і старше покоління. Чи приходив святий Валентин до чернігівців – зараз дізнаємось», – Альона Макаренко, журналіст.

«Сьогодні День святого Валентина, День усіх закоханих. – То й що? – Чи знали ви про це свято? – Знали, чого ж не знали. – А ви його святкуєте? – Ні. – А чому? – Не знаю, чому. – Ми Миколи святкуємо! – Ми й Миколи особливо не святкуємо. Отак».

«Уже отримав привітання, привітали мене з самого ранку. Мабуть, буду святкувати, сьогодні з дівчиною піду відпочивати в один із закладів нашого міста».

«Я отримала подарунки від усіх членів своєї родини, від маленьких дітей і від чоловіка. І сама також привітала. Що дарувала – секрет».

«А я, мабуть, не буду святкувати. Я займаюся бізнесом зараз, тому в мене трохи інші пріоритети. Не до кохання».

«Добре ставлюсь, хай молодь відзначає, чому ж ні? Хай вітають одне одного, люблять. Ми живемо з чоловіком уже 45 років у злагоді й любові. А святкувати як? Хотіла спекти торт, а тоді думаю – це ж я буду повнішати, то не буду цього робити, піду по фрукти».

«А кому, жінці? Ні, ще не подарував. Ну, це свято молодих, а ми вже старі, мабуть».

«Ще не привітав, бо початок дня, а ввечері, я сподіваюся, привітаємо одне одного. Квіти, звісно, і, може, ще щось, в процесі – думаю, вибираю».

«Треба щось приготувати, щоб було смачненько. І вітаємо. Він – мене, а я – його. Діти обов’язково вітають. От сьогодні мають приїхати. Ми сказали, що підемо на базар, то приїздіть пізніше».

Журналіст: Альона Макаренко

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button