Суспільство (відео)

Як чернігівцям прийти до тями після свят: поради фахівців (Відео)

Святковий марафон на початку року триває в середньому два тижні. Для багатьох людей це не тільки веселощі, а й серйозний удар по організму. У спортивній залі клубу «Рукопашний бій» після новорічних свят уже повно людей. Тут чоловіки оговтуються після зустрічі Нового року.

Салати та алкоголь болісно б’ють по організму людини, каже тренер Сергій Петрикей. Однак за допомогою фізичних вправ можна не лише скинути зайві кілограми, а відновити втрачене за святковими столами здоров’я.

«Коли йде фізичне навантаження, кров інтенсивніше циркулює і печінка швидше очищується. Можна погуляти на свіжому повітрі»,тренер Сергій Петрикей.

Тренер підготував для своїх підопічних спеціальну програму. Ті лише встигають піт витирати. Кажуть, треба відпрацьовувати за з’їдене і випите.

«Не був на тренуванні вже днів 5, то важкувато зараз. А так я із задоволеннім ходжу до зали», — Сергій Бондарець.

А от у головного нарколога області свої поради, як прийти до тями після свят. Головне – очистити організм від алкоголю та важкої їжі.

«Треба багато пити рідини : чаю, узвару, морсу. З’їсти щось солоного, бо алкоголь вимиває натрій та калій. Випити активованого вугілля таблеток 8-10»,головний нарколог області Петро Седень.

Усі фахівці одностайні в одному: треба відпочивати з розумом, аби потім не було проблем із вагою та самопочуттям.

Ще статті по темі

Back to top button