Суспільство (відео)

Як доля жінки-інваліда до глибини душі вразила депутата Коваленка (Відео)

Надія Сергіївна вже багато років мешкає в гуртожитку по вулиці Волковича, 5.

У неї хворе серце. Отримала інвалідність. Пересувається на милицях. Свою пенсію витрачає переважно на ліки.

Разом із нею в маленькій кімнаті мешкають ще троє дітей. Жінка давно мріяла зробити ремонт, але грошей катастрофічно не вистачало. Її оселя мала просто жахливий вигляд. На стінах і стелі був грибок та величезні тріщини.

— У житті стільки пережила. Думала, помру в брудній хаті, в цих обідраних шпалерах, у цій стелі, що падає на голову. Постійно хворію. 2 протези в мене. Хворе серце. Поховала двох синів і чоловіка, — Надія Дмитрієва, мешканка гуртожитку.

Депутат міської ради Володимир Коваленко активно працює на своєму окрузі. Дізнавшись  про Надію Сергіївну та умови, в яких вона мешкає, негайно вирішив діяти. Гроші з депутатського фонду пішли на ремонт кімнати та заміну вікон. Володимир Коваленко особисто контролює роботу будівельників. Доля жінки його вразила і не полишає в спокої вже тривалий час.

— Коли піднялися до квартири, я думав: так люди не живуть. Ситуація була плачевна. Квартира в грибку та кіптяві. Були проблеми з електрикою. Я вирішив, що так люди не повинні жити. Тому і зробили ремонт, — Володимир Коваленко, депутат міської ради (Наш край).

— Володимир Вікторович говорить: якщо вам ремонт зробимо? Я мало не втратила свідомості від щастя. Знайшовся чоловік, який побачив нашу біду, протягнув нам руку допомоги, відчув наш біль, — Надія Дмитрієва, мешканка гуртожитку.

Наразі в кімнаті залишилося зробити останні штрихи. До Нового року родина Надії Дмитрієвої вже повернеться до нової кімнати. Тож добрі справи робити просто.

Ще статті по темі

Back to top button