Суспільство (відео)

Як відзначали День енергетика в Чернігові (Відео)

Гарний макіяж у жінок, посмішки у чоловіків і в усіх – вишивані сорочки – святковий корпоративний дрес-код Чернігівобленерго.

День енергетика відзначають на Чернігівщині. Керівник Публічного акціонерного підприємства «Чернігівобленерго» пишається своїм колективом і підводить підсумки минулого року.

«Мы стабилизировали работу компании. Ремфонд обещания виполнил», — диренктор ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач.

Найслабша ланка Чернігівобленерго – застаріла електромережа. Щоб її замінити повністю, потрібно не менше трьох десятків мільярдів гривень, підрахували енергетики.

Однак здобутки енергетиків Чернігівщини значно більші, які свідчить оцінка національного бізнес-рейтингу. Вони оголосили Чернігівобленерго – лідерами 2017 року.

Науковий подарунок чернігівським енергетикам зробили студенти технологічного університету. Власні розробки вони експонували на виставці та додали тем для роздумів і науковцям.

«Ті, хто займається наукою, то для них це дуже важливо. Може бути навіть як лампа денного накалювання», — лаборант кафедри електричних систем і мереж Вадим Горський.

Радіють енергетики й через новий закон про енергетичний ринок. Переконують, теперпрацювати в енергетичному полі буде значно простіше.

Своє професійне свято енергетики святкували в актовій залі технологічного університету. Адже саме випускники цього вишу зазвичай поповнюють ряди енергетиків області. На свято приїхали й поважні гості – перші особи області та міста.

Журналіст Наталія Тягнирядно

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Видео день энергетика в Чернігові Дуже вразив виступ пана Ткача .Державний чиновник у український вишиванці веде доповідь мовою окупантів.Не ганьбили б Україну.просто не похвально .а гидко…..

  2. Який Ткач чиновник ? Обленерго — приватна контора кацапа Григоришина і жида Коломойського, які потихеньку обкрадають нас грабіжницькими тарифами. А вишиванку Ткач вдягнув для прикриття. Приде Путін-ху…ло — Ткач вдягнеться по-російськи

Back to top button