Суспільство (відео)

Як знімальну групу ЧЕline не пускали до міського управління транспорту та зв’язку (Відео)

Журналісти ЧЕline попередньо домовились із начальником управління транспорту Юрієм Горбанем про коментар представника цієї установи. Саме управління розташоване на території Чернігівського тролейбусного управління.

Прийшовши на зазначений час, зустріли на прохідній «привітного» охоронця. Чоловік, який не забажав назватись, спершу зателефонував, очевидно, в тролейбусне управління, і повідомив нам, що начальника немає на місці, тому пустити знімальну групу на територію не може.

Спроби пояснити охоронцю, що ми прямуємо зовсім в іншу установу, не увінчалися успіхом. Ситуацію врятувала заступниця начальника управління транспорту, яка сама вийшла до знімальної групи. Наталія Сікач подивувалась поведінці охоронця не менше за нас, переконувала: раніше таких інцидентів не було. Із необізнаним охоронцем пообіцяли провести роз’яснювальну роботу.

— Як вас звати? – Це неважливо. – Як це неважливо? Ви мене, журналіста, не пускаєте, це перешкоджання журналістській діяльності. – У мене своя робота. – А у нас своя. Давайте разом зайдемо. – Хто вас чекає? – Заступниця начальника управління транспорту. – Ходімо туди, я передзвоню, нехай вона вийде, забере. – Ідіть дзвоніть. Чого я маю з вами йти? — У мене наказ нікого не пускати.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button