Суспільство (відео)

Ярослав Куц про чернігівські дороги: «Я не ясновидець» (Відео)

Чернігів прикрашають парками, фонтанами і новими дорогами, а про околиці обласного центру начебто забули. До редакції ЧЕline звернулися жителі вулиці Пухова з проханням донести до вищої влади міста проблему – люди хочуть, щоб 300 метрів їхньої вулиці врешті-решт заасфальтували.

«Ми, звісно, просимо, бо зараз триває така акція благоустрою, то невже не можна зробити оцю вулицю», — зауважила жителька вул. Пухова Валентина Бондарєва.

Останні 40 років місцеві жителі ходять на роботу, до школи, водять діток до дитячого садка по ґрунтовій дорозі. Навесні та під час злив цей шлях перетворюється на болото, і люди забувають про комфортне життя.

«Коли проїжджають тут поруч машини… і коли грязюка, весь паркан брудний, бруду дуже багато, колії розбиваються», — розповів житель вул. Пухова Володимир.

Жителям по вулиці Пухова вже набридло писати листи до міської влади й отримувати відписки. Торік їхній депутат домігся, аби сто метрів таки заасфальтували, а от на решту 300 – грошей забракло. До речі, люди підозрюють, чому влада до них повернулася боком.

«Коли 15 років тому проводили каналізацію, сказали, що в нас вулиця заасфальтована… і коли каналізацію проведете… то, кажуть, щоб за собою заасфальтували дорогу. Я кажу, що в нас дорога не заасфальтована, ми живемо тут 40 років і по грязюці ходимо. Як не заасфальтована, за документами заасфальтована. От через це ніхто нічого не хоче робити», — зазначив житель вул. Пухова Віктор Пархоменко.

Про нелегкі будні жителів вулиці Пухова телефоном ми розповіли начальнику управління житлово-комунального господарства Ярославу Куцу і поцікавились, чи є Пухова в переліку тих вулиць, які цьогоріч асфальтуватимуть.

«Нууу, я ж не ясновидець, не готовий надати вам відповідь зараз по телефону. Якщо у людей є якісь питання, то нехай вони звертаються до управління житлово-комунального господарства», — підсумував начальник Чернігівського міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц.

Від офіційного коментаря на камеру головний комунальник міста відмовився та й зізнався, що нічого не пам’ятає про долю цієї вулиці. Але запевнив: дорожнє покриття вулиці Пухова поки не світить. Хіба що приїде грейдер.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button