Суспільство (відео)

З новорічної перевірки «швидка» забрала двох патрульних (Відео)

Уже четвертий день, із 2 січня, чернігівські патрульні поліцейські проходять професійно-функціональну перевірку, організовану київською комісією від Нацполіції. Комісія у повному своєму складі з 7 осіб наразі перебуває в Чернігові.

Правоохоронців перевіряють на знання законодавства, правила поводження з вогнепальною зброєю, фізичну підготовку. Загалом на все, що має знати і вміти патрульний.

На перший погляд, у цьому немає нічого дивного. Ось тільки справа в тому, що самі поліцейські нарікають на те, як відбувається перевірка. Бо вже першого дня двох правоохоронців після виконання фізичних вправ забрала до лікарні «швидка» (травмовані чоловік і жінка).

Тож ми вирішили з’ясувати причини невдоволень. По коментар із цього приводу звернулись до прес-офіцера патрульної поліції м. Чернігова Віталія Копистка. Він підтвердив факт, що перевірка таки відбувається. До того ж, довго з нами спілкуватися не зміг, бо сам готувався здавати норматив.

Віталій Копистко підтвердив, що двоє патрульних дійсно травмувалися і їх забрала «швидка».

За його словами, патрульних обурює те, що комісія ігнорує накази МВС, якими регламентовані вимоги до складання іспитів, заліків.

«У них чітко прописано, який температурний режим має бути і погодні умови, якщо це все відбувається на вулиці. Коли люди бігають під дощем за нульової температури на вулиці, то, звісно, вони в шоці», – сказав прес-офіцер.

Також ЧЕline стало відомо, що під час виконання однієї із силових вправ не була дотримана техніка безпеки. Супротивники кидали один одного не на мати, а на дошки чи тверду підлогу.

«Я тоді не був присутній, але розмову чув, що так було. Вчора, кажуть, мати вже були», – прокоментував Копистко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А коли полісмен затримує злочинця,то злочинець мати підстилає коли полісмена «кладе» об землю?????Є народна приказка(Найнявся продався)тобто знав куди йшов,бо бач їм умови іспитів не підходять.Не підходять! трудову в руки і на вільні хліба,дай місце тому хто хоче і готовий до всіляких труднощів в роботі.

Back to top button