Суспільство (відео)

За чотири гривні дітей не нагодуєш, — Соколов (Відео)

Якість дитячого харчування у школах та садочках сьогодні обговорюють у соціальних мережах, у громадському транспорті та у батьківських колективах. Меню у 4-ри гривні — неповноцінне харчування, так вважає екс-мер Олександр Соколов.

ПРО ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ НА 4 ГРИВНІ

-Відверто кажучи, за чотири гривні я не зміг би організувати харчування. А що стосується тендера, то треба було, щоб цим займалися професійні й досвідчені люди. КП «Шкільне» уже 13 років, і за цей час ми домоглися, щоб купували м’ясо не заморожене, а охолоджене, й у місцевого виробника. Ми тоді ще з міськбюджету виділили кошти, то це на тоді ще достойна сума була – 185 млн. На мою думку, щодо тендеру треба було не змінювати працівників досвідчених. Вони працювали б і далі – це ж не приватне підприємство, а комунальне. А що стосується 4 гривень на харчування – треба якось любити дітей.

ПРО ТЕНДЕР І СВІТЛО

— Коли навіть виділяли кошти на заміну освітлення, я був переконаний, що тендер виграє чернігівське підприємство. Воно має досвід і поставляє свої послуги навіть в інші країни. Але, коли дізнався результат – був здивований. Бо те, що ми повинні робити самі – ми повинні робити самі. Там 300 тисяч становила різниця на 8 млн, але якби цю зарплату отримали наші люди… Економія в 300 тисяч, я вважаю, що це не економія. Наші люди повинні працювати.

ПРО ТРОЛЕЙБУСИ

— Ми спеціально свого часу створювали, щоб чернігівський автозавод випускав тролейбуси. Щоб вулицями нашого міста людей возили наші тролейбуси. А тут виграє якась рекламна кампанія – ну все прозоро.

Ще статті по темі

Back to top button