Суспільство (відео)

Заступниця мера не ображається на Атрошенка за «чоловічу» розмову (Відео)

Із понеділка місто активно обговорює ситуацію, коли мер міста дозволив собі в неприпустимій формі, із принизливими натяками, спілкуватись із заступницею Ольгою Хоніч. Це сталось на щотижневій нараді під час обговорення питання створення в Чернігові музею історії міста.

Громадськість така поведінка градоначальника обурила. Ситуацію бурхливо обговорюють у соцмережах, висловлюються і правозахисники, називаючи подібну поведінку явним проявом сексизму.

Самі ж винуватці створеної ситуації нічого поганого у ній не вбачають, мовляв, це звичайний робочий процес. І на «ти» Владислав Атрошенко звертається до тих, кому він довіряє. Ольга Хоніч каже, ситуація штучно роздута.

— Не відреагувала на нараді, бо вона мені такою не здалась. Я про цей роздутий факт дізналась, коли подивилась і коментарі, і сюжет.

Можу сказати, що ні я, ні мер на це не звернули уваги, бо вона мені такою не здалася. Просто дуже довго дискутували з приводу того чи треба створювати музей історії міста Чернігова. У мене були свої зауваження, у нас уже є історичний музей, це дуже дорого, і ця дискусія у нас тривала, певно, вже десь 2 місяці, і, мабуть, міський голова хотів мене підштовхнути до створення цього музею і хотів показати, що я дійсно маю бажання його створити. Тому я не відреагувала на це як на прояв сексизму.

Потім ми мали розмову разом із міським головою, коли я йому показала сюжет, коментарі, ми нічого такого не побачили, він сказав, звісно, якщо я тебе образив, вибач, але можу сказати, що нема чого так довго це обговорювати, — Ольга Хоніч, заступник міського голови.

Чи зверне міський голова увагу на думку громадськості і чи попросить публічно вибачення у заступниці, зможемо дізнатись вже сьогодні. Адже Владислав Атрошенко має для цього чудову нагоду – 26 січня проходить сесія міської ради.

Ще статті по темі

Back to top button