Суспільство (відео)

Жінок Чернігова обкрадає чоловік з сайту знайомств (Відео)

До поліції Чернігова звернулися вже дві жінки із заявами про крадіжку.

Як з’ясували правоохоронці, обидва випадки ідентичні і в обох фігурує один і той самий чоловік. Він зареєстрований на сайті знайомств Мамба під іменем Давид Мамедов.

Знайомився з жінками і приїздив у гості. А далі працював за схожим сценарієм. Опинившись наодинці з жінкою у квартирі, ловелас підсипав в алкоголь снодійне. Після чого забирав усі коштовності: золоті прикраси, гроші, банківські картки та телефони.

Маріанна постраждала від горе-залицяльника два тижні тому. Завдяки інформації з нашого порталу дізналася, що вона така не одна. Тому вирішила написати заяву.

— Подрузі написала, що мені погано. Вона медсестра. Приїхала і поставила крапельницю. Вона врятувала мене, бо я перенесла 7 операція за життя. Сума збитків приблизно 20 тисяч гривень, — Маріанна, постраждала.

У поліції Чернігова підтвердили, що двох жінок справді обікрав один і той же залицяльник із сайту знайомств. Наразі відкрито кримінальне провадження. Доказів достатньо, аби відправити його за грати.

— За цими двома фактами відкрито кримінальне провадження за крадіжку. Стаття передбачає до 3 років в’язниці. Вживаються заходи щодо встановлення особи, — Наталія Човпило, прес-офіцер поліції Чернігова.

Випадки схожих крадіжок у Чернігові не поодинокі, кажуть у поліції. Злочинців вдається зловити і покарати. От тільки чернігівцям самим треба ретельніше обирати собі залицяльника, тим паче на сайті знайомств, аби не потрапити в халепу.

Ще статті по темі

Back to top button