Суспільство (відео)

Зізнання в суді: мер Атрошенко виголошує на нарадах неперевірену інформацію (Відео)

Понеділковий ранок для міського голови Владислава Атрошенка розпочався в Деснянському суді. Тут пройшло чергове засідання у справі позову нардепа Давиденка до чернігівської міської ради та телерадіоорганізації «Ліга», тобто телеканалу «Дитинець» щодо спростування недостовірної інформації, що шкодить репутації позивача. Під час засідання повторно переглянули частину сюжету телеканалу.

Мера Чернігова допитали як свідка. Адже саме він спілкувався із начебто помічником нардепа. У суді Владислав Атрошенко назвав цю людину та визнав, що виголошував на нараді інформацію, керуючись лише чутками.

«Це Пекур Петро Петрович чи Павлович. Мені його називали як помічника народного депутата Давиденка. Я цього не перевіряв, чи він був помічником-консультантом Давиденка, мені невідомо, чи він займав цю посаду», — зазначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Чи можливо було цієї неперевіреної інформації уникнути у власному виступі? – Можливо будь-що робити в цьому житті. З чим поруч звучало твердження щодо незаконного будівництва, там було багато інших фраз, прізвищ. Може, воно звучало ще з чимось. Я не вважаю, що це суттєво», — виправдовується Атрошенко.

«Вважаю, справа зібрала всі матеріали стосовно того, що ця поширена інформація є неправдою, жодного підтвердження сторона відповідачів до суду не надала, зараз чекаємо вердикту суду», — наголошує представник народного депутата України Валерія Давиденка Микола Торбєєв.

Після допиту мер одразу покинув зал засідань. Розпочались судові дебати сторін. Представник позивача, зокрема, наголосив на тому, що прізвище «Давиденко» чомусь єдине назване в сюжеті, а подана інформація викривлена. Окрім того, надав судді інформацію щодо дійсних помічників нардепа.

«Серед помічників було відсутнє назване міським головою прізвище можливого чи потенційного помічника, який утримує ці бані», — відмічає представник народного депутата України Валерія Давиденка Микола Торбєєв.

Суддя оголосив перерву в дебатах. Наступне судове засідання призначили через тиждень – на 25 вересня. Тоді ж і оголосять рішення суду.

Журналіст: Аліна Клименко

Оператор: Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Да влип Атрошенко. нечего бредятину рассказывать. бедненький чуть не заикаеться

Back to top button