Суспільство (відео)

Астрологи знайшли людей з надможливостями (Відео)

Днями вчені NASA шокували  світ заявою.

Про це гуде весь Інтернет.

Знавці зірок  запропонували нову астрологічну систему: всі 12 знаків зодіаку змінили своє розташування аби звільнити місце для 13-го – змієносця. Хоча астрологи вже давно на нашій планеті знають про існування цього сузір’я.

— Змієносець – це людина, яка тримає змію:  з одного боку вона чорного кольору, з іншого білого. Це добро і зло. Під знаком Змієносця народилися Тіна Тернер, Брюс Лі, Михайло Лермонтов, Юлія Тимошенко, —  Алла Антонова, астролог-психолог.

Сузір’я змієносця астрологи відкрили кілька століть тому. Кажуть, цей знак зодіаку має «надможливості» і люди, які народжуються з 30 листопада по 17 грудня, на землю приходять з певною місією – врятувати світ від загибелі і повністю викорінити зло.

У нашому Чернігові під знаком змієносця народилися міський голова Владислав Атрошенко. Змієносці, до речі,  на тілі мають знаки.

— Мітка може бути у вигляді  літери G, Джулія. І також родимки на спині, животі і попереку. Це люди цілителі. Вони повинні зцілити не тільки себе, але і весь світ, — Алла Антонова, астролог-психолог.

А от зміни настроїв,  характерів і навіть долі людей астрологи не прогнозують. Якщо ви навіть були колись рибою, а стали водолієм, леви стали раками, терези — дівами, нічого у вашому житті не зміниться.

— Ті,  хто народилися рибами, вони прийшли щоб страждати на землю, вони і будуть страждати. Овни прийшли, щоб нести в світ ідею, вони і будуть нести ідею. Змієносці вони не від світу цього, —  Алла Антонова, астролог-психолог.

Але найкраще людину характеризують не знаки зодіаку, а віра у Бога і дотримання Заповідей Божих. Церква заперечує теорію астрологів і називає віру у знаки зодіаку язичництвом.

—  Багато є людей, які читають журнали і газети і хочуть там знайти якесь віщування долі. Церква до цього ставиться негативно. Це язичницькі знаки, які не мають ніякого відношення до життя. Треба більше надіятися на волю Божу, а не на знаки зодіаку, бо все у руках Божих, — Отець Федір, священник Свято-Троїцького кафедрального собору.

Челайн запитав і чернігівців, як вони переживають зміну зодіакальної системи.

— Характер хоч міняйте знаки , хоч не міняйте . Якщо він у людини є , він буде, а знаками цими нічого не зміниш. Я  знаю, що я близнюк , тілець , я їм і зостануся.

— Я не особливо вибагливий на цей рахунок , ну таке.. змінилося, так змінилося. Все в нашому житті змінюється.

— Я не знаю, вірте у себе. 

Челайн вам теж бажає вірити у себе, слухати своє серце і бути людиною  незалежно від того, ким ви є по гороскопу. До речі, той же Інтернет вже пише про те, що заява НАСА була фейковою.

Ще статті по темі

Back to top button