206 округПолітика

206-й округ: хронологія за 7 липня

Ближче до виборів по 206 округу на Чернігівщині стартував флешмоб, де почалася підтримка того чи іншого кандидата й агітація за нього.

Парасюк2Скандальний нардеп Володимир Парасюк на своїй сторінці у Facebook виклав світлину, яка зображує підтримку кандидата у народні депутати по 206 округу Дмитра Блауша.

А вже через годину після допису Парасюка журналіст Василь Крутчак пояснив нардепу, а заразом і своїм дописувачам, що парламентарій помиляється.

 

Фракція «НАШ КРАЙ» у Новозаводській, Чернігівській та Ріпкінській районних радах оголошують про політичну підтримку кандидата від БПП Сергія Гаруса.

Там наголосили, що не «братимуть участь в обранні кандидата від олігархів, на якого працює весь адміністративний і фінансовий ресурс області».

фирсов%204[1]Крім того, продовжуються баталії з велосипедом. Кандидат у народні депутати по 206-му округу Єгор Фірсов вже повідомляв у соцмережах, що продає свій «перший парламентський велосипед».

На його сторінці у соцмережах за такий раритет у коментарях вже розгорнулася справжня боротьба.

І суперник Єгора у боротьбі за голоси та симпатії чернігівців 206-го округу Ярослав Гіріч виявився одним з найактивніших учасників віртуального торгу.

Зокрема, кандидат у народні депутати від партії «Наш край» Сергій Шахов звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови СБУ Василя Грицака із закликом втрутитися у ситуацію, що склалася навколо виборів народних депутатів у 114 виборчому окрузі на Луганщині, та припинити провокації.

Ще статті по темі

Back to top button