206 округПолітика

206-й округ: хронологія дня

2016-07-04_125709Ранок у Чернігові розпочався не з кави, а із дзвінка про замінування окружної виборчої комісії №206.

Таке повідомлення надійшло до поліції. Усі відповідні служби оперативно прибули на місце події.
Як з’ясувалося, виклик був хибним. У цей час в ОВК працювала лише одна людина.

imagesКрім того, кандидат від об’єднання УКРОП Ярослав Гіріч розповів журналістам, що він готовий іти на вибори по 206 округу від демократичних сил

За його словами, він би розглянув питання, об’єднання демократичних сил, якщо політичні партії як єдиного кандидата підтримають його.

Зокрема, у процесі піар-кампанії кандидатів у депутати трапився отакий казус.

Продавати чи не продавати свій голосІ ось один із них… Два білборди, встановлені поряд, декларують кардинально протилежні речі. Ліворуч – НЕ ПРОДАВАЙ СВІЙ ГОЛОС. ДЕШЕВИЙ ПАЙОК ВІД ОЛІГАРХА СЬОГОДНІ – ЗЛИДНІ, ЗАХМАРНІ ТАРИФИ ТА ВИСОКІ ЦІНИ ЗАВТРА. Праворуч – усміхається КАНДИДАТ, який обіцяє виборцям краще життя за цей пайок.

 

І наостанок, схема підкупів голосів виборців — оригінальні?????????????

 

«передвиборчі подарунки» — лампочки від кандидата у народні депутати, аграрія Григорія Ткаченка.

 

Передвиборчу кампанію Ткаченка і його агітаторів можуть звинуватити у незаконному заволодінні персональними даними виборців, які вони збирали в обмін на енергозберігаючі лампочки.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Совпадение — не думаю ))
    не просто так такой бил борд стал рядом самым скупающим голосами чувачком ) микитасикзастройщкик киева поплотился своими делишками ) и о да вселенная его наказала )) пусть валит опять в свой киев город астраивать , в че он нам не нужен (

  2. А Микитася не собираются обвинить в незаконном владении паспортными данными избирателей?? Ничего, что к нему на концерт и показ мультика пускали только по паспортам, информацию из которых переписывали прямо у входа?? Куда смотрит полиция??

Back to top button