206 округПолітика

Анонс соціальної кампанії «Нашого Краю» – «Не продавай свій голос»

Партія «Наш Край» розпочинає на Чернігівщині публічну інформаційну кампанію під гаслом «НЕ ПРОДАВАЙ СВІЙ ГОЛОС».

штрихкод

Її мета – привернути суспільну увагу до потворної ситуації зі скупки голосів в окрузі № 206, а також не дати перетворити процес особистого волевиявлення на шахрайську фінансову піраміду.

Команда провладного кандидата підкуповує виборців відверто, без приховувань і зайвої сором’язливості.

Їм не соромно, як «блакитному злодюжці» з роману Ільфа і Петрова. Вони діють нахраписто і нахабно, як гопники з «Бандитського Санкт-Петербургу».

водоканал

Адже вони з ними – одної крові.

У цьому вже переконалися мешканці Києва, які не дали їм себе обдурити, викинувши цю шайку за 101-й кілометр.

Але, на жаль, для Чернігова це угруповання матеріалізувалося в місті під виглядом «банди» та представників потойбічного світу – «домовичків».

бабушка с пальцем

Вони мають величезні кошти для підкупу, тотальну підтримку адмінресурсу та лояльність правоохоронних структур. Тож вибудовують масштабні, ешелоновані схеми підкупу.

Політичні торгаші прагнуть за 150 гривень купити голос, який допоможе їм зірвати джек-пот – депутатський мандат. Але насправді чернігівці продають їм не лише голос.

Аферисти забирають й нашу душу, адже за копійчану вигоду ми відмовляємося від власної гідності і конституційних прав. Шахраї позбавляють нас сумління за ціною пари кілограмів сала і картоплі в базарний день.

Тато

Але найстрашніше навіть не це… Найгірше, що ми продаємо майбутнє своїх дітей, які ще мають шанс на гідне життя.

Жоден із тих, хто збирається взяти брудні гроші, не питав у них, чи комфортно їм жити в атмосфері політичного болота?

Чи хотіли б наші діти за 5-10 років мати гідну оплату за свою працю замість жалюгідних подачок до свят?  Чи готові вони зростати васалами у феодальному суспільстві, маючи реальні шанси стати європейцями за духом?

пайок

Кожен мусить розуміти, що, продаючи свій голос, він віддає власних дітей у кріпацтво. Краде в них майбутнє…

Саме тому «Наш Край» звертається до кожного мешканця нашого міста. НЕ ПРОДАВАЙ СВІЙ ГОЛОС! Сьогодні ти отримаєш дешевий пайок від олігарха, а завтра він задушить тебе комунальними тарифами.

Сьогодні ти візьмеш 150 чи 500 гривень, а завтра заплатиш тисячі з власної пенсії. Сьогодні ти відносно вільна людина, а завтра твої діти будуть «кріпаками-домовиками» в олігархів…

НЕ ПРОДАВАЙ СВІЙ ГОЛОС! НЕ ПРОДАВАЙ МАЙБУТНЄ СВОЇХ ДІТЕЙ!

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Очень хорошая идея, с которой действительно стоит идти в люди! Надеюсь, черниговцы услышат голос разума и не станут продавать Микитасю свои голоса за копейки! Люди должны понять, что столичному горе-застройщику от нашего округа нужно только одно — новая площадка для его уголовного бизнеса. Его целью НИКОГДА не было и не будет благополучие жителей Че. Это так и останется обещанием на билборде….. (((((

  2. Прекрасная реклама , но разве до нааших тупых людей дойдет что именно они продают за свой голос ? эти с*ки продают свой голос а потом нам приходиться отгребать изза них (

Back to top button