206 округПолітика

«Батьківщина» висунула юриста Власенка по 206-му округу

Юрист Юрій Власенко, голова міської партійної організації ВО «Батьківщина», йде на вибори по 206-му округу.

Його кандидатуру одноголосно затвердили під час XIV з’їзду партії.

Про це ЧEline стало відомо з офіційного сайту Чернігівської обласної партійної організації «Батьківщина».

Довідка

Юрій Власенко народився на Чернігівщині. Закінчив Ніжинський державний педагогічний університет імені Миколи Гоголя у 2003 році за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Історія», отримав кваліфікацію вчителя історії і правознавства, Академію адвокатури України у 2007 році за спеціальністю «Правознавство», де отримав кваліфікацію юриста та Національну академію державного управління при Президентові України у 2015 році за спеціальністю «Державне управління», магістр державного управління.

Працював спочатку вихователем у лікувально-оздоровчих центрах, а, отримавши відповідну освіту – займався юридичною практикою.

З 2011 року – член команди народного депутата України Валерія Дубіля. Разом із Валерієм Дубілем веде понад 30 соціальних програм, серед них – «Дитячий майданчик у кожен двір», «Твоя квартира починається з під’їзду», «Здоров’я нації», «Програма підтримки освітніх закладів».

З 2014 по 2015 роки – начальник головного управління юстиції у Чернігівській області.

Нагадаємо, днями від імені «ДемАльянсу» на Юрія Власенка в Чернігові поширили «чорнуху».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А на выборах уже веселуха! Главное — еще больше месяца до голосования, а они друг другу уже козни строят. Достойные кандидаты! И это еще Микитась открыто не влез в борьбу.. (((((

Back to top button