206 округПолітика (відео)

БПП не хоче бруднитися об фігуру Микитася, тому він піде самовисуванцем (Відео)

Скандальний київський забудовник Максим Микитась, піде самовисуванцем, тому що БПП не хоче бруднитися об його фігуру.

Про це ЧЕlinе повідомив кандидат у нардепи по 206 округу Єгор Фірсов.

«У мене є варіанти, або сидіти і нічого не робить, або йти на округ і реально боротися проти несправедливого проведення виборів. Бо Микитась одіозна і корумпована фігура. У Києві цю кандидатуру знають із дуже поганої сторони. Памятають його тітушок та забудови», — розказав Фірсов.

Також, кандидат додав, що «парашутист» Максим Микитась, це основний конкурент, який буде безмежно скупати голоси, роздавати гречку, пайки, пробувати сфальсифікувати вибори, запустити адміністративний ресурс, через місцеву владу.

І проти цього противника політичним силам,яких близько 10, потрібно об’єднатися, відкинути свої амбіції, щоб висунути єдиного кандидата.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Еще бы! После всего того, что Микитась успел натворить в Киеве на пару с нашим мэром Атрошенко.. Одна нелегальная застройка берега Днепра чего стоит! Это ж надо было додуматься подменить название реки в документах, чтобы строительство разрешили.. Мошейники!

  2. да им пороха хватает с Атрошкой , еще туда микитася засунуть , так вообще все понятно станет , что за партия и для чего
    так что вполне разумно было не включать в свои ряды этого одиозного застройщика Киева и просто столичного быка микитася

Back to top button