206 округПолітика

Чернігів знову по горло в брудних технологіях: кандидати насіли на адмінресурс і розкидаються грошима

Виборча кампанія в Чернігові розпочалась задовго до офіційного старту.

Кандидати у нардепи довго не думали й одразу пустили в хід гроші та адмінресурс. Порушення виборчого законодавства неодноразово фіксують не тільки опоненти, а й чернігівці.

Варто згадати тільки методи «боротьби» київського забудовника Максима Микитася. Його активно просуває міський голова Чернігова. На всіх гідних уваги заходах Микитась поряд як вірний товариш. Перевіреному другу мер навіть віддав на час виборів свій благодійний фонд «Поліський оберіг».

Нагадаємо, тоді на виборах по 205-му округу команда БПП активно використовувала Фонд для підписання з чернігівцями «соціальних угод». За кожна таку виплачувались чималі кошти.

До хитрощів вдався і самовисуванець Григорій Ткаченко. Він за підтримки Аграрної партії роздавав чернігівцям лампочки. За такий креативний «подарунок» він просив персональні дані виборців.

Нагадаємо, ЧEline запустив виборчий марафон «Вибори-2016. Фіксуємо усі порушення».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Атрошенко своего Микитася за ручку водил еще с апреля месяца, а как отдал ему свой «благотворительный» фонд, так сразу стало понятно, кто куда и зачем… Микитась на пару с нашим мэром накуралесил в Киеве, а теперь Атрошенко пытается его спасти от криминальной ответственности через депутатский мандат! Понятно, что играть честно никто из них не будет

  2. Я думал, Микитась будет первым деньги предлагать, но не тут то было… Блауш — радикальный кандидат — уже сует по 500 грн за голос! Вот уж Ляшко расщедрился))) е думал, что он верит в своего кандидата — бывшего диджея и наркомана…

Back to top button