206 округПолітика

Фірсов – єдиний, хто подав документи в ЦВК на 206-ий округ — Кодола

Екс-нардеп Єгор Фірсов – перший і поки що єдиний кандидат на участь у проміжних виборах до парламенту по 206 округу Чернігівщини, який вже подав необхідний пакет документів до ЦВК.

Про це «Cheline» повідомив народний депутат України Олександр Кодола.

За його словами, Центвиборчком прийняв документи поки що тільки у Єгора Фірсова, але поки не зареєстрував його кандидатом.

Про це також на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» написав сам Єгор Фірсов. Мовляв, якщо ЦВК не створить «сюрпризів», то вже через 5 днів його зареєструють кандидатом у нардепи.

Також Єгор Фірсов заявив, що готовий дати достойну передвиборчу відсіч столичному забудовнику Максиму Микитасю, який також ймовірно буде балотуватися до Верховної Ради.

Максима Микитася вважають провладним кандидатом. Більше того, з’являлася інформація, що у кулуарах Верховної Ради представники «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» і депутати з фракції «Народний фронт» домовилися про те, що по 206 округу будуть підтримувати саме Максима Микитася.

Хоча народний депутат з партії «Народний фронт» Олександр Кодола заявив, що партійна вертикаль поки не вирішила стосовного «кандидатської підтримки».

«Ми ще не прийняли рішення щодо висування свого кандидата чи підтримки іншого. Ідуть консультації», — прокоментував Олександр Кодола.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Не на долго! Микитась ломается на прессу, которую он привык оскорблять, а сам пиарится во всю! На мероприятиях стал появляться, весь такой спонсор.. Знаем мы этих спонсоров! Во время предвыборной гонки все такие добрые, заботливые, денег дают, а как мандат получат — все! На проблемы людей наплевать. Атрошенко в свое время так и поступил, а Микитась — приемник его — такой же. Только о своем бизнесе и думает. Чего бы он еще в Чернигов лез, как не застраивать?!

Back to top button