206 округПолітика

Громадський рух «Чесно» про «виборчий пасьянс» на 206-му

Про порушення на виборах по 206-му окрузі й оцінку попередніх результатів виборів ЧЕline поцікавився у координатора проектів громадського руху «Чесно» Олександри Криворучко.

«Присутність великої кількості технічних кандидатів дала можливість спрогнозувати, що відбудеться велика кількість фальсифікацій і маніпуляцій, зокрема в ніч підрахунку голосів дільничними комісіями. Оскільки основна функція технічних кандидатів полягає в тому, щоб завести своїх людей у ДВК і таким чином підсилити можливість для маніпуляцій на користь реального кандидата. За результатами нашого аналізу, були кандидати «А» карту котрих успішно розіграли партії БПП і «Наш Край».

Власне ті, що займають найсильніші позиції на конкретному окрузі. І це попри те, що кандидат «А» є самовисуванцем. БПП і «Наш Край» — домовилися. Займаючи найсильніші позиції на конкретному окрузі, зробили ставку на кандидата «А» і не програли.

Доказом цього може бути те, що БПП висунув відверто технічного кандидата, який навіть на місцевих виборах не ввійшов до двадцятки лідерів. Ми також знайшли докази того, що він агітував за свого опонента «А».

«Наш Край» також має дивний вигляд на цих виборах. Будучи єдиною партією, що реально могла скласти конкуренцію, вони навіть не виставили свого кандидата. Ми припускаємо, що це була дійсно розіграна партія на користь столичного парашутиста.

Він киянин, і навряд чи зможе повністю зрозуміти проблеми округу. Але оскільки на нього зробили ставку дуже важливі та популярні в окрузі гравці, і це мажоритарка, що дає змогу робити більше маніпуляцій, то так склалося, що кандидат «А» зараз справді лідирує.

Попри те, що навіть половини голосів не підраховано, ми можемо спрогнозувати, що він усе-таки здобуде перемогу на чернігівському окрузі. Тим паче, що демократичні сили не змогли або не захотіли домовитися і, відповідно, розділили свій електорат».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Микитась залетевший к нам парашютом , имеет кучу бабла так что понятное дело что покупка всего что только можно для него это семечки, как Атрошка прходил так и эта свологчь пытаеться пройти

  2. Странно и обидно, что наши реально за копейки голосуют за человека абсолютно чужого Чернигову! Что Микитась может знать о проблемах нашего города? Та до выборов он сюда только два раза заезжал поохотиться и в салон эротического массажа сходить небось напару с Атрошенком! Никогда не пойму тех, кто голосовал и за одного и за другого(((

Back to top button