206 округПолітика

Хмара агітує за Фірсова: на 206-му пішла в хід важка артилерія

Відомий політв’язень Кремля Степан Хмара вирішив підтримати кандидата у народні депутати по 206 округу Чернігівщини Єгора Фірсов. Каже, він «порядний, принциповий і активний політик». Саме так охарактеризував Степан Хмара Фірсова у агітаційному відеоролику, який з’явився у Ютуб.

Сам Фірсов появу такої постаті у своїй передвиборчій боротьбі не коментує. Каже тільки, що «навряд чи міг уявити, що коли-небудь Степан Хмара потисне мені руку і взагалі дізнається про моє існування. Але ось виявилося, що Степан Ількович не тільки знає, а й готовий висловити мені слова підтримки і побажати удачі на виборах».

Щоправда, простим побажанням удачі такий політичний хід навряд чи можна назвати.
По-перше, ролик «брендований Фірсовим». По-друге, конкуренція у 206-му, вочевидь, змушує менш грошовитих кандидатів застосовувати «важку артилерію», зокрема, таких, чиї думки і позиції цінуються суспільством. Чи спрацює ця ставка Фірсова саме у Чернігові наразі невідомо. Однак, у соцмережі на відео уже відреагували. Ось як звучить один із коментарів:

«Пане Хмара, як ви ставитесь до того що Фірсов принципово не користується державною мовою???».

2016-06-24

Нагадаємо, на довиборах у 206-му окрузі Чернігівщини зареєструвалося 75 кандидатів. Свій вибір чернігівці зможуть зробити 17 липня.

 

Ще статті по темі

Back to top button