206 округПолітика (відео)

Хто контролюватиме виборчий процес на 206-му окрузі? (Відео)

Інтернет-партія України, Конгрес українських націоналістів, політична партія «Сила людей», «Зелена планета», «Єдина країна» і ще кілька не дуже розпіарених в Україні політичних сил подали своїх представників до складу окружної виборчої комісії № 206.

Вони теж контролюватимуть виборчий процес на Чернігівщині. Команда з 18 членів комісії вже сформована і, починаючи з 30 травня, активно проводить наради.

— Люди підготувались, всі з інтересом відносяться до роботи, — каже Євгеній Артеменко, голова ОВК № 206.

Голова окружної виборчої комісії звітує про перші підсумки роботи своєї команди. Жодних нарікань стосовно виборчого процесу комісія не висловлює, боїться лише напливу кандидатів – якщо їх буде більше сотні, вибори на 206-окрузі можуть бути зірвані через недофінансування. Нагадаємо, з 11 виборчих округів держава профінансувала лише чотири.

— Ми профінансовані на 51%, — зазначив Артеменко.

За півмісяця роботи заяв чи скарг на виборчий процес комісія не отримувала. Її голова лише стурбований пасивністю майбутніх спостерігачів. Їх зареєструвалося лише двоє. Це «опорівці». І вже 21 червня окружна виборча комісія оголосить остаточну кількість зареєстрованих кандидатів по 206-му округу.

Ще статті по темі

Back to top button