206 округПолітика

Інтрига. У Чернігові почали обговорювати кого ж підтримає «Наш край» на виборах

Заява голови фракції партії «Наш край» у Чернігівській міській раді Oлександра Сoколова про те, що він не братиме участі у виборчих перегонах в Чернігові не пройшла непоміченою.

Чому Соколов вирішив не балотуватися та кого збирається підтримати «Наш Край» на виборах?

Такі запитання зараз активно обговорюються в експертному середовищі.

0_B-TOwDCfM

— Чесно кажучи, мені прес-конференція «Нашого Краю» незрозуміла. Для чого було збирати її, якщо Олександр Соколов не збирався йти на вибори?, — такий подив у ексклюзивному коментарі ЧЕline висловив провідний політолог Чернігова Віктор Вініченко.

— Щодо заяви про підтримку чи не підтримку «Нашим краєм» певного кандидата саме напередодні виборів, то як на мене, це не внесе суттєвих змін у процес голосування. За два дні позиція «Нашого Краю» суттєво вплинути на результати виборів не зможе, — сказав Вініченко.

UYCgaizaa8k

Рекламна кампанія Соколова (нагадаємо, що біл-борди та сітілайти політика з’явилися цими днями у місті) збиває з пантелику не тільки чернігівських політиків та політологів, а й медійників.

Так, у кулуарах прес-клубу «Чиста політика» уже роблять ставки – кого ж врешті –решт підтримає на довиборах по 206-му округу політична сила « Наш Край».

У списку кандидатів, радикали та біло-сердечні.

Нагадаємо, політична партія «Наш Край» не висуватиме власного кандидата у виборчому окрузі № 206, але забезпечить жорсткий моніторинг і контроль щодо перебігу виборчої кампанії. Про це 16 червня під час прес-конференції заявила голова Чернігівської обласної організації «Нашого Краю» Ольга Чередник.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Конечно не понятно , ибо все в политике только пиариться могут для того чтоб красть , а тут с соколовім осечка, заинтриговал конечно круто ) да и пусть следит за подкупами а то совсем распоясались )

Back to top button