206 округПолітика

Кияни застерігають чернігівців не голосувати за Микитася: Київ вже знає свого «героя»

Кияни застерігають жителів Чернігова утриматись від голосування за одіозного Максима Микитася.

У чернігівських соцмережах та інтернет-виданнях час від часу з’являються повідомлення кияни, у яких вони застерігають  жителів не наступати на їх граблі і добре подумати, перш ніж ставити галочку у виборчому бюлетені напроти цього прізвища.

Днями таке повідомлення з’явилось від жительки Києва Наталії Строяновської. Жінка звертається до чернігівців із проханням незалежно вивчити інформацію про Микитася. Адже ця людина не пройшла до парламенту у Києві через власні оборудки. Тепер, розраховуючи на необізнаність чернігівців, він вирішив спробувати своє щастя на вільному 206 окрузі.

 

123

 

У мережі Facebook навіть створена загальнодоступна група «Стоп, Микитась».  Там будь-хто може викласти інформацію щодо майбутнього кандидата у нардепи.

13241298_233463233700310_3447008887985152955_n

Нагадаємо, Максим Микитась прославився у Києві скандальними забудовами, серед яких будівництво на березі Дніпра. Місцеві мешканці неодноразово влаштовували акції протесту на будівництві, які переростали у силове протистояння з «тітушками».

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Ох как Микитась прославился в Киеве.. Так наследил, что киевляне уже предупреждают нас не голосовать за этого человека! Правду говорят про незаконные застройки, рейдерские захваты и махинации Микитася (( Разве нужен нам такой депутат от нашего округа?!

  2. Да в киеве просто все знаюк кто такой микитась , а к нам приехал белый и пушыстий , весь такой помогун , но как показывает практика такие как он как АТрошка потом с лихвой забирают всю свою помощь

  3. Раз строитель пусть что то построит, потом будем думать…

Back to top button