206 округПолітика (відео)

Микитась «джинсує»: ненависник чернігівських журналістів на повну піариться у місцевих ЗМІ (Відео)

Ще кілька тижнів тому жителі Чернігівщини навіть не здогадувалися про його існування. Власне, він також не переймався долею сіверян. Але як тільки-но запахло виборами до парламенту по 206 округу, він одразу ж з’явився у Чернігові. Мова йде про скандального столичного забудовника Максима Микитася.

До речі, ймовірний претендент на «місце під сонцем» по 206-му не лише будує із скандалами, а й з журналістами спілкується. На своїй сторінці у мережі «Фейсбук» Максим Микитась розмістив емоційний пост, який присвятив представникам засобів масової інформації.

 

Від слів, якими керівник корпорації «УкрБуд» обзивав медійників, не лише вуха пухли, а й рекламні білборди тьмяніли, які Максим Микитась порозвішував по всьому Чернігову.

Але пройшло кілька днів і скандальний пост зник. Натомість у Чернігові з’явилася «микитасівська» джинса. Чернігівські газети, сайти і телеканали синхронно вибухнули замовними матеріалами про щедрого пана зі столиці, який вмить здатен вирішити всі проблеми Сіверського краю. Причому ці матеріали не позначені відповідними мітками на кшталт «імідж» та «реклама».

Максим Микитась сьогодні з превеликим задоволенням користується послугами журналістів, яких ще вчора обзивав такими словами, які з язика вихованої людини точно не злетять.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Хамло столичное! Он так же будет разговаривать в ВР, представляя нашу общину? Малого того, что репутация у человека этого заслуженно хреновая после всех его незаконных застроек в Киеве, рейдорских захватов… , так он и подтверждает ее! И как интересно такому принципиальному Микитасю пиариться, пользоваться услугами журналистов — людей, которых он матом крыл? Лицемер!

  2. Как таких людей вообще в политику можно брать ? его настройку прорабомом каким-то максимум , там такие словечки нормльно воспринимаються , так мало того что смешал с г**ном так еще и опосля судовольствием воспользовался услугами тех самых «журналюг» которые замыливают глаза народу рассказывая какой микитаська прекрасный

Back to top button