206 округПолітика (відео)

Микитась побив Фірсову сітілайти?

Кандидат у народні депутати по 206-му виборчому округу Чернігівщини Єгор Фірсов прокоментував ситуацію з сітілайтами, встановленими по Чернігову.

«Майже всі сітілайти, які ми замовляли, пошкоджені. Це близько 10 штук. Я впевнений, що це конкуренти, і основний із них – Максим Микитась. Як я казав, це скандальний забудовник. Тому це в їхньому стилі, бо це кандидат від влади, і правоохоронні органи йому допомагають, та й поліції їм теж «зелене світло», — розповів Фірсов.

Крім того, кандидат у нардепи по 206-му округу вважає, що це зроблено для того, щоб наступного разу рекламні агенції не давали їм сітілайти в оренду.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Та сто пудей Микитась , это ж тот еще бычара, этого похоже на его методы, странно только что самих рекламных агентов не отп**или титушки микитася, так бы вообще все сошлось

  2. Понятно, что Микитась! Ни у кого больше ни денег людей нанять, ни связей в городе не хватит, чтобы 10 стилажей в разных точках города испортить! Микитась привык вести свой бизнес жесткого. В Киеве недовольных его застройками просто избивали титушки. Может и здесь они постарались?

Back to top button