206 округПолітика (відео)

Мітинг під стінами міськради – пряма трансляція

Під стінами міської ради наразі триває мітинг.

Інформаційний портал ЧEline веде пряму трансляцію.

Близько 100 чернігівців під керівництвом ВО «Батьківщини» вийшли проти тарифного геноциду. Вони вимагають від депутатів міськради прийняти проект рішення звернення до уряду з вимогою перерахувати тарифи до обґрунтованого рівня.

Окрім представників партії під стіни міськради прийшли Олександр Бондарев та Андрій Глаба. Останній, як кажуть очевидці,  вийшов із машини кандидата у нардепи Максима Микитася. Нагадаємо, Глаба неодноразово зривав сесії напередодні минулорічних виборів по 205 округу. Від стіни міськради він завжди приходив із батальйоном вірних пенсіонерок.

Під стіни міськради зі «своїм» мітингом прийшов і кандидат у нардепи Сергій Гарус. За його слова, він прийшов з Глабою, іншими словами під стіни міськради завітали козачки Микитася.

До мікрофону вийшла і народний депутат України Олександра Кужель.

Нагадаємо, вчора нардеп приїхала, щоб підтримати одного з кандидатів на виборах по 206 округу.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Если Глаба пришел, то сессию сорвать хотят. Понятно, что Микитасю не с руки, чтобы его подкупы обсуждали, особенно, когда «НАш край» так плотно за него взялся! Боится столичный, что Атрошенко не сможет его защитить, вот и подключает агитаторов да старушек….

Back to top button