206 округПолітика

Офіційний кандидат «УКРОПу» Гіріч прихований козир регіоналів?

Щойно Гіріч з’явився на 206-му окрузі, з’явилось  дуже багато інформації про кандидата – і критики, і вихвалянь.

Тож треба розібратись, хто він, молодий кандидат? Чому УКРОП підтримав 27-річного кандидата? За які заслуги? Що він може? Хто стоїть за ним?

Гіріч позиціонує себе як молодий успішний бізнесмен, а також експерт, еколог, є власником підприємства «УМПК», «Деолі» «Еко Ф’юче» deolik.com.ua/index.php?lang=uk, президент фонду «Здорового суспільства» fzs.com. ua. Партнер по бізнесу Гіріча – Добрянський Дмитро, син судді Добрянського, швагро Гіріча.

Бізнес молодих бізнесменів розвивається дуже стрімкими темпами на території Чернігівської області та за її межами. Вивчивши детально сайт УМПК www.umpk.com.ua можна побачити, що підприємство має 7 філій по Україні. І якщо в Чернігові з роботою цього підприємства все зрозуміло (Донець – головний санітарний лікар, друг судді Добрянського) то за межами уже не зовсім.

По місту стоять контейнери для збору пластику – знову Гіріч! Чи не лусне пика?

Ще стало відомо що Гіріч віднедавна почав займатися будівництвом і лобіювати земельні питання. Кордівка, Олександрівка, Європейський двір, що на Масанах.

І не зовсім зрозуміло, звідки стільки ресурсу – як фінансового, так і адміністративного!??? Тесть Добрянський? Друг Донець? Вітчим Ругаль? І ось останній нас дуже зацікавив.

Ругаль відомий у нашому місті скандалом, спробою рейдерського захоплення «ФСТ Україна» monitor.cn.ua/ua/sport/26873. Також відомо, що чоловік він не бідний, має близький контакт із регіоналами, а також спільний бізнес.

Один із найближчих друзів Ругаля колишній «риг» Прутнік Едуард www.rudenko.kiev.ua/persons/prutnik, якого називали «смотрящим» як у Чернігівській області, так і в інших областях.

Щось починає нам підказувати: десь тут заритий собака. І успіх молодого бізнесмена, схоже, почався з подачі «ригів». Кажуть, при владі «ригів» колишній губернатор Хоменко особисто допомагав Гірічу розгорнути бізнес в Чернігівській області, мабуть, за таким принципом бізнес розвивався і в інших областях.

Також, за словами одного відомого активіста, будівництво до Гіріча прийшло невипадково. Компанія, чиї інтереси лобіює Гіріч, належить колишньому завгоспу Януковича Зазі Барадзе nashigroshi.org/2015/12/05/menedzheram-beradze-ne-dayut-zabuduvaty-7-hektariv-lisoparku/. Здається, що Гіріча знову-таки звела не доля, а дружні зв’язки його вітчима.

Безперечно, не останню роль відіграє суддя Добрянський і лікар Донець, яких, схоже, використовують у схемах регіонали, адже дуже важливий суддя для такого чорного бізнесу!Та й відпрацьовує, мабуть, на всі 100 % для дітей своїх, закриваючи очі на свою репутацію.

Підемо далі, Політична кар’єра дуже стрімка, Гіріч швидко дістався до керівництва партії. І став кандидатом по 206-му округу, на конференції підтримали одноголосно!!! Знову випадковість? Невже немає інших – із чистою біографією, хорошим рейтингом? І тут варто згадати про вітчима Ругаля та його друзів.

Проаналізувавши всю інформацію, можна зробити один висновок: хлопчика готують до великої політики «риги», а він насолоджується життям, літає по світу, граючи в менеджера, еколога, політика… Чи потрібні нам такі депутати? Але оцінку кандидату дадуть виборці. Дуже цікаво, якою вона буде, адже такого кандидата Чернігів ще не бачив.

Джерело: blogs.news-ua.com

Ще статті по темі

Back to top button