206 округПолітика (відео)

Олександр Соколов вирішив не брати участі в брудних виборах по 206-му округу (Відео)

Прес-конференція за участю керівників партії «Наш Край» в області та голови фракції у міській раді Олександра Соколова мала дати відповідь на запитання, чи піде екс-мер боротися за депутатський мандат по 206-му округу?

Навіть демонстрація фільму про перебіг передвиборної кампанії, кандидатів-парашутистів і факти підкупу не зняла інтриги.

Олександр Соколов сказав, що стежить за перебігом перегонів, і для себе зробив певні висновки. Мовляв, Чернігівщина стала майданчиком для політичних експериментів. Лише наприкінці своєї промови розкрив карти. На вибори не йде. Рішення приймали колегіально.

— Вирішили у цій брудній справі не брати участі. Було багато думок. Врахували рейтинговість Олександра Соколова. Це моє особисте право, — Олександр Соколов, голова фракції партії «Наш Край» у міській раді.

Кричущі факти підкупу виборців, шалені гроші ставлять хрест на чесному проведенні перегонів., вважають представники «Нашого Краю». Вони відстежуватимуть ситуацію на окрузі й фіксуватимуть порушення, про що інформуватимуть і виборців, і поліцію.

— Займаємося політичними ігрищами, в яких перемагає той, у кого більше грошей. Повинні втрутитися правоохоронні органи і навести порядок, — Валентин Мельничук, перший заступник голови обласної ради.

Чернігівці не одностайні щодо рішення Олександра Соколова не йти на вибори по 206-му округу. Одні вимагають від нього боротися проти системи підкупу, інші – навпаки, взяти паузу. Та всі солідарні в одному: терпіти підкуп далі не можна.

— Повністю лишає себе конкуренції. Треба боротися до останнього.

— Треба боротися із системою. Представить себе і доказати, що він дійсно може щось зробити для України і народу.

У «Нашому Краї» не вважають своєю поразкою відмову Олександра Соколова балотуватися до парламенту. Кажуть, визначаться з підтримкою іншого кандидата напередодні голосування.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Дейсвительно 206 стал каким-то зоопарком, я бы очень удивился если бы в этом шоу манипуляций и подкупов учавствовал соколов, собрание быдла наркоманов и селюков а не 206 округ

Back to top button